Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: مجید ابهری درگفتگو با خبرنگار جامعه خبرگزاری میزان گفت: امنیت روانی، فرایندی گران قیمت و ضروری است که اگر به مخاطره و چالش کشیده شود، مدت‌ها طول می‌کشد تا آرامش روانی دوباره به جامع بازگردد و سایه ناامنی سال‌ها در جامعه باقی خواهد ماند.
وی افزود: از نگاه رفتارشناسی، اضطراب اجتماعی با چند محرک ایجاد می‌شود که متأسفانه در جامعه ما، متغیرهای مختلفی برای این فرایند وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس عدم بیان اخبار به موقع و فقدان شکاکیت در بیان آن اخبار، باعث بروز و گسترش شایعه می‌ شود و از نظر جامعه شناختی، بزرگنمایی حوادث و آسیب ها، به عنوان اصلی‌ترین عامل برای ایجاد تزلزل در امنیت روانی و تولید اضطراب اجتماعی، به کار گرفته می‌شود. 
 روان شناس و آسیب شناس اجتماعی در خصوص اهداف بزرگنمایی اخبار منتشر شده در جامعه عنوان کرد: اخبار و حوادث با سه هدف، بزرگنمایی و یا تغییر ماهیت پیدا می‌کنند در درجه اول توسط دوستان غافل و یا دشمنان هدفمند، برای تضعیف مدیریت کلان جامعه، حاکمیت ملی و ایجاد بدبینی برای نهادهای متولی و دست اندرکار، دوم عدم شفافیت و بیان به موقع اخبار توسط رسانه‌های رسمی مخصوصا در رسانه‌های مجازی، که تبدیل به یک کلاغ چهل کلاغ می‌گردد و در این زمینه حضور به موقع رسانه‌ها و شفافیت خبری آنها، عامل مهمی در جهت پیشگیری از گسترش بزرگنمایی و اخبار کذب می شود و سوم بهره برداری سیاسی و اجتماعی از بعضی از حوادث در راستای ارتقای تخریب جریانهای سیاسی و ریشه دار مانند آنچه که در ساختمان پلاسکو اتفاق افتاد که حتی شائبه زنده بودن افراد در زیر زمین و خبرهایی از این قبیل، اضطرابی را در جامعه ایجاد کرد که خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه هنوز از جو خبری ساختمان پلاسکو خارج نشده یا در جریان انفجار معدن آزاد شهر اخبار ضد و نقیض آنچنان در افکار عمومی تأثیر گذاشته است که در بیان اخبار اصلی دچار تزلزل می‌شود. 
ابهری اذعان داشت: دولت و نهادهای امنیتی و قضایی باید با اشاعه بزرگنمایی اخبار در مکان‌ها و جریان‌ها به شدت برخورد کنند واجازه ندهند از آرامش روانی جامعه، به عنوان وسیله‌ای برای معاملات سیاسی استفاده شود این در حالی است که بزرگنمایی هدفمند و بهره برداری‌های همزمان، تن‌ها آرامش روانی جامعه را برهم زده و خورا ک. مناسبی را برای دشمنان و رسانه‌های غربی ایجاد می‌کند چرا که امنیت روانی و آرامش فکری اساسی‌ترین ضرورت برای رشد سیاسی و اقتصادی است. 
وی در ادامه گفت: متأسفانه در شرایط حاضر، بعضی از افراد جهت درک اخبار درست، مراجعه به رسانه‌های بیگانه را هدف قرارمی دهند. برای مردم ضروری‌ترین فرآیند، اعتماد به نظام خبری رسمی در جمهوری اسلامی، و بی اعتنایی به اخبار منتشر شده از سوی رسانه‌های هدفمند است. صبر و تحمل و خودداری از پخش شایعات و تلاش برای یافتن حقایق، مثلث همدلی، وحدت و دسترسی به اخبار درست را تشکیل می‌دهد. 
روان شناس و آسیب شناس اجتماعی در پایان افزود: باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از افراد به طور مستقیم و غیر مستقیم در این حوادث آسیب دیده یا عزیزی از میان خود را از دست می‌دهند.این اقشار نیازی به ترحم و دلسوزی‌های بی هدف ندارند بلکه همدلی و حمایتهای معنوی از آنها، اساسی‌ترین حرکت بوده و نباید اجازه دهیم بعد از فروکش کردن اخبار و سرد شدن سوژه‌های خبری، قربانیان و خانواده‌های ان‌ها به دست فرموشی سپرده شوند. دولت و نهادهای مربوطه باید حداکثر تلاش خود را در جهت ارائه خدمات مشاوره‌ای و روان شناسانه در جهت آرامش و حمایت‌های مالی از آن‌ها مبذول نموده و مردم نیز با دلجویی، مرحمی بر دردرشان باشند. 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۰۹۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه سپاهان: کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش باشگاه سپاهان، باشگاه سپاهان با توجه به تاکید وزیر محترم ورزش در خصوص حفظ حرمت بانوان، نکاتی را به استحضار جامعه فوتبال می‌رساند.

با عنایت به تاکید وزیر محترم ورزش مبنی بر برخورد با حرمت‌شکنی رخ داده در ورزشگاه آزادی، و عزم کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال که در رسیدگی به پرونده هوادار خاطی سپاهان آن‌هم با سرعتی مثال‌زدنی و بدون احضار فرد خاطی تجلی پیدا کرد، انتظار می‌رود کمیته محترم انضباطی برخلاف روال گذشته و با همین جدیت و سرعت اخیر، نسبت به موارد ذیل نیز عمل کرده و دستورات قضائی لازم را صادر نماید تا علاوه بر بازنمایی جایگاه خود به عنوان رکن عدالت قضائی و دوری از اتهام یکسونگری و جانبداری، حضور ایمن و سالم بانوان در ورزشگاه‌ها را تداوم ببخشد:

برخورد با فحاشی منظم و هماهنگ ۳۰ هزارنفره هواداران پرسپولیس علیه باشگاه و بازیکنان سپاهان آن هم در حضور بانوان و کودکان که از دو ساعت قبل از بازی تا نیم ساعت بعد از بازی به صورت علی‌الدوام انجام شده است. همچنین لازم است فارغ از هر رنگی با لیدر یا لیدر‌هایی که مطالب تحریک کننده و تهدید آمیزی بر علیه هواداران سایر تیم‌ها منتشر کرده و می‌کنند برخورد جدی صورت گیرد چرا که قطعاً آسیب رفتار این افراد کمتر از آن هوادار منتسب به سپاهان نیست؛ که برخورد پند آموزد با آن‌ها مصداق حی علی خیرالعمل برای رکن قضائی فدراسیون است.

شناسایی و برخورد با لیدر‌ها و سر لیدر‌های باشگاه پرسپولیس خصوصاً در قسمت بانوان، که فحاشی جمعی بی‌سابقه‌ای را همراه با رکیک‌ترین الفاظ از جایگاه هواداران بانوی تیم پرسپولیس بر علیه هواداران و بازیکنان تیم سپاهان رقم زدند. هرگونه سهل‌انگاری در این خصوص منجر به تسری این حرکات و رفتار شنیع در دیگر استادیوم‌ها خواهد شد که مسئولیت اولیه آن بر عهده رکن قضائی فدراسیون فوتبال خواهد بود.

رسیدگی به کوتاهی مسئولان برگزاری مسابقه در خصوص مکان‌یابی جایگاه هواداران میزبان در طبقه فوقانی که زمینه‌ساز برخی از اتفاقات ناگوار این بازی شد.

یادآور می‌شود همین موضوع دلیل اصلی حادثه جراحت و آسیب سرباز احمدی و حوادثی از این دست در اصفهان، تهران و سایر شهر‌ها بوده که متأسفانه همیشه در هیاهوی رسانه‌ای و عدم ریشه‌یابی دقیق رکن قضائی فدراسیون، از آن غفلت شده است.

برخورد مناسب با خبرنگار و رسانه منتشر کننده سخنان فرد خاطی منتسب به هواداران سپاهان که با اقدام شنیع و فرصت‌طلبانه خود، موجب خدشه‌دار شدن احساسات عمومی گردید؛ حرکت این خبرنگار و رسانه کمتر از تخلف هوادار متخلف سپاهان نبوده است. قابل توجه اینکه متأسفانه علی‌رغم هشدار‌های متعدد قبلی در حال حاضر هیچ قانون و مقرره‌ای در خصوص فعالیت رسانه‌ها در حوزه ورزش و خصوصاً فوتبال ما وجود ندارد.

حال آنکه به عنوان مثال در مسابقات آسیایی، مقررات کاملاً روشنی حتی در خصوص استقرار عکاسان و خبرنگاران در زمین مسابقه موجود است.

بدیهی‌است هر رسانه‌ای می‌تواند با تک تک هواداران منتسب به باشگاه‌های مختلف مصاحبه کند و احتمالاً محتوایی نامناسب را در خلال چنین مصاحبه‌هایی تولید و بازنشر کند. آیا چنین رفتاری و تولید چنین محتوا‌هایی امنیت روانی جامعه را به خطر نخواهد انداخت؟!

اگر با رفتار این رسانه برخورد نشود به‌زودی شاهد چنین رفتاری در سایر ورزشگاه‌ها هم خواهیم بود.

در این میان نقش کمیته انضباطی فدراسیون و سایر ارکان قضائی فدراسیون نقشی خطیر و قابل توجه است و امید است عزیزان بتوانند همین سرعت عمل را در سایر موارد نیز داشته باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • باشگاه سپاهان: کمیته انضباطی سرعت عمل را در موارد دیگر به کار گیرد
  • دانلود آهنگ مست عشق علیرضا قربانی + متن
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خمر در جامعه
  • حمله برق‌آسای یک شاهین برای سرقت ساندویچ! (فیلم)
  • ضرورت برخورد جدی با شرب خبر در جامعه
  • خشم پوچتینو: شایعه اخراجم احمقانه است!
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • محبت یک کشش روانی است یا امر اختیاری؟
  • واکنش نکیسا به شایعه تبانی ذوب آهن مقابل نساجی: مگر ربیعی دروغ گفته است؟