Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت با بیان این‌که سودی از اربعین عاید این سازمان و شرکت بیمه نمی‌شود، گفت: یک کلاغ و چهل کلاغ‌هایی درباره هزینه اربعین شده که صحت ندارد.
 
به گزارش خرداد از ایسنا، محسن نظافتی در پاسخ به این که چرا قیمت خدمات بویژه بیمه و درمان در اربعین دوبرابر شده است، گفت: این برداشت درستی نیست، هرچند که زائران مجبورند برخی خدمات مثل حمل و نقل را با قیمت بیشتری بخرند که طبیعتا علت این اتفاق باید از مسؤولان آن سوال شود، چون ما در سازمان حج و زیارت، مسؤول ثبت نام و اخذ روادید، آن هم در عددی که به ما مراجعه می‌کنند، هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی ادامه داد: ستاد مرکزی اربعین (متمرکز در وزارت کشور) تمهید کرد هزینه‌ی بیمه که در ایام عادی همین خدمات را به زائران کاروانی حج و زیارت با نرخ ۲۴ هزار تومان محاسبه می‌کند، ۱۶ هزار تومان شود. پس مبلغ بیمه اربعین کمتر شده است. هزینه هلال احمر و درمان سرپایی در درمانگاه‌ها و مراکز بهداشتی داخل عراق نیز در روزهای عادی ۱۶ هزار تومان است که در اربعین ۵ هزار تومان درنظر گرفته شده، پس این برداشت که قیمت‌ها در اربعین دو برابر شده در همه وجوه صادق نیست.
 
نظافتی سپس درباره ۱۷ درصد سهم کارگزار حج و زیارت از قرارداد ۴۰ میلیارد تومانی اربعین، اظهار کرد: ظاهرا بحث یک کلاغ و چهل کلاغ اینجا صادق است. کل زائری که سال گذشته در سامانه سماح ثبت‌نام کرد از ۲.۵ میلیون نفری که به عراق اعزام شد، یک میلیون و ۶۰ هزار نفر بود، همین الان از حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار ویزایی که برای اربعین امسال صادر شده، حدود ۵۴۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند، مراکز و دفاتر بسیاری در  سراسر کشور اعم از مجاز یا غیرمجاز برای دریافت ویزا و سفر اربعین مبادرت می‌کنند که نه با بیمه کاری دارند و نه با  سازمان حج در ارتباط‌اند، بنابراین از این آمار خارج می‌شوند.
 
وی اضافه کرد: هر زائر بابت حق بیمه ۱۶ هزار تومان می‌دهد که اگر همه‌ی ۲.۵ میلیون نفر در این سامانه ثبت کنند، ۴۰ میلیارد تومان می‌شود، درحالیکه آمار موجود در سماح، حداکثر عددی را که حاصل می‌کند، ۱۶ میلیارد تومان است که آن هم خرج یکسری خدمات در عراق می‌شود و بعد میدانم دویست سیصد میلیون تومان از آن برای کارگزار بماند.
 
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج با رد سهم ۴۰ میلیاردتومانی که نصیب شرکت‌های کارگزاری اربعین از بیمه زائران می‌شود، افزود: ۱۷  درصد سهم کارگزار درست است، هرچند که اگر چنین قراردادی را بخش خصوصی با بیمه داشته باشد، قانونگذار و بیمه مرکزی تا ۲۴ درصد سهم برای او درنظر می‌گیرد، ولی تعریف ما از کارگزار در سازمان حج با شرکت‌های بیمه‌ها متفاوت است، چون در آن قراردادها خدمات بیمه زمانی شامل حال زائر می‌شود که از قبل تمام هزینه‌ها را پرداخت کرده باشد و وقتی به کشور برگشت، شرکت بیمه، هزینه‌های آن را محاسبه و پرداخت می‌کند.
 
او سپس درباره وظایف شرکت‌های کارگزار در اربعین که به ازای آن، ۱۷ درصد سهم دریافت می‌کنند، توضیح داد: شرکت کارگزاری وظایف تعریف شده‌ای دارند، نیروهای آن‌ها در عراق مستقر می‌شوند و در کنار هلال احمر، آمبولانس و خدمات درمانی مورد نیاز زائران را تامین می‌کنند که طبیعتا شرکت‌های بیمه چنین امکانی ندارند، برای همین این کارها را برون‌سپاری می‌کنند. این کارگزاران کل سال در عراق حضور دارند و با بیمارستان‌های عراق قرارداد بسته‌اند، راه‌های داخلی این کشور را می‌شناسند، به زبان عربی و این کار تسلط دارند، برای همین نباید این برداشت حاکم شود که ۱۷ درصد سهم دلالی است، بلکه این هزینه خدمات مورد نیاز زائران است، تا اگر اتفاقی رخ داد، این خدمات را در محل بدهد، نه مثل شرکت‌های بیمه پس از برگشت و در زمانی که همه هزینه‌ها توسط زائر پرداخت شده است.
 
نظافتی تاکید کرد: این ۱۷ درصد پورسانت نیست، بلکه برای هزینه‌کرد خدمات در عراق است و ما  احتمال می‌دهیم شاید دو سه درصد هم از این هزینه برای کارگزار باقی نماند.
 
وی همچنین درباره شرکت کارگزاری که متشکل از نیروهای بازنشسته سازمان حج و زیارت است و امور اربعین را بدست گرفته‌اند، گفت: دو شرکت کارگزاری در امور اربعین فعالند که یکی از آن‌ها با این‌که متشکل از کارمندان بازنشسته سازمان حج و زیارت است، ولی ارتباطی با این سازمن ندارد فقط چون تخصص‌اش را دارند و قانونگذار هم منع نکرده، وارد این حرفه شده‌اند، ولی این چیزی که عنوان می‌شود ۱۷ درصد از ۴۰ میلیارد نصیب آن‌ها خواهد شد، صحت ندارد.
 
نظافتی همچنین تاکید کرد: هدف سازمان حج و زیارت و شرکت بیمه به هیچ وجه کسب سود از اربعین نیست. برچسب ها: محسن نظافتی ، هزینه اربعین ، ستاد مرکزی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است